Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä.

Noin 3-vuotias saksanpaimenkoiramix uros etsii kärsivällistä kotia, jossa on valmiudet kouluttaa ja harrastaa energisen, voimakkaan koiran kanssa. Aluksi voi olla hiukan epäileväinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta kun tutustuu, kovan kuoren alta paljastuu herkkä ja ihmisen läheisyyttä kaipaava poika.
Ei lapsiperheeseen tai ensimmäiseksi koiraksi. Mieluiten perheen ainoaksi koiraksi. Todella fiksu, oppii nopeasti. Uuden omistajan tulisi olla itsevarma luotsi, joka osaa ohjata koiran jännittävistä tilanteista kunnialla läpi. Rakastaa noutaa palloa ja energiaa riittää vaikka muille jakaa. Hihnassa lenkkeily onnistuu, etenkin, jos on saanut aluksi purkaa vähän pahinta energiaa pois esim. palloleikeissä. Voi lenkillä reagoida esim. ohi kulkeviin autoihin ja lenkkeilijöihin, mutta sitä saatu vähenemään jo Onnentassussa ollessa. Kiintyy nopeasti ihmisiin, kun huomaa, että voi luottaa. Syö hypoallergenic-ruokaa.

Fredi on 4-vuotias sekarotuinen nuorimies. Tykkää leikkiä varsinkin kepeillä. On asunut kerrostalossa ja osaa olla nätisti yksin. Ulkoilu on ongelmallista, sillä vetää kovasti ja on remmirähjä, yleensä jos tulee muita uroksia vastaan. Varautunut uusia ihmisiä kohtaan. Ei ole tottunut muihin koiriin, eikä lapsiin. Hoitotoimenpiteet (pesu, harjaus, kynsien leikkuu) sujuu hyvin. Etsii omistajaa, jolla olisi aikaa ja taitoa kouluttaa hihnakäytöstä ja sosiaalistaa. Fredi on nopea oppimaan.

Enzo on sekarotuinen, noin vuoden ikäinen ja vauhdikas poika. Enzo rakastaa pallojen perässä loikkimista, toisaalta taas leikkii ja touhottaa enemmän yksin, kuin ihmisen kanssa. Nuorukainen tarvitsee kodin, jossa sitoudutaan kouluttamaan ja aktivoimaan koiraa päivittäin. Enzo on 30-kiloinen ja todella voimakas niin fysiikaltaan, kuin luonteeltaan. Enzoa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €