Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä.

Vili on sekarotuinen ja on syntynyt 1.8.2009. Vili haluaa muuttaa omakotitaloon koska saattaa haukkua ja viihtyy paljon ulkona. Vili on tottunut lapsiin 5-vuotiaista ylöspäin. Tämä poika painaa n. 38 kg. Vili ei tykkää pesusta eikä kynsienleikkauksesta.            (Kynsienleikkaus on suoritettu aina eläinlääkärillä.) Vili on kiltti mutta vahvatahtoinen ja saattaa koittaa komentaa esim. haukkumalla. Vili osaa istua ja antaa tassua.

Roope on varattu!

Roope on 2015 syntynyt schapendoes poika. Uudella omistajalla täytyy olla koirakokemusta (mielellään paimenkoirista) ja halua kouluttaa Roopea. Roopella on tapana käskyttää miehiä/vierailijoita näykkien tai haukkuen, joten uudeksi omistajaksi sopisi parhaiten nainen. Silmän välttäessä, Roope varastaa ruokaa pöydiltä. Ainoaksi lemmikiksi aktiiviselle henkilölle. Todella seurankaipuinen. Turkki vaatii säännöllistä harjausta. Roope antaa hyvin hoitaa turkkiaan.

Möhkö on  n. 2,5 -vuotias sekarotuinen. Painoa herralta löytyy 35kg. Kiltti ja innokas poika etsii aktiivista kotia. Fiksu ja oppii tosi helposti. Tulee toimeen toisten koirien kanssa paitsi mustista koirista ei tykkää. Tämä poika osaa avata ovet ja myös osaa tyhjentää jääkaapin.  Turkki on pitkä ja tuuhea ja vaatii säännöllistä harjausta. Möhkö tulee toimeen myös kissojen kanssa. Hihnakäytös tarvii vielä harjoittelua.

Nelli on n. 7kk vanha saksanpaimenkoira- mix. Nelli on kiltti ja oppivainen pentu. Nelli ei ole täysin sisäsiisti. Nelli on asunut omakotitalossa ja viihtyy paljon pihalla. Tämä tyttö vaatii kuitenkin vielä paljon koulutusta.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Eläinten turvasirutuksia tehdään aina maanantaisin ja torstaisin 15-19 välisenä aikana, voit tulla ilmoittamatta ja aikaa varaamatta. Muina aikoina sirutukset tehdään sopimuksen mukaan. Hinta 25 €