Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä.

Noin 3-vuotias saksanpaimenkoiramix uros etsii kärsivällistä kotia, jossa on valmiudet kouluttaa ja harrastaa energisen, voimakkaan koiran kanssa. Aluksi voi olla hiukan epäileväinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta kun tutustuu, kovan kuoren alta paljastuu herkkä ja ihmisen läheisyyttä kaipaava poika.
Ei lapsiperheeseen tai ensimmäiseksi koiraksi. Mieluiten perheen ainoaksi koiraksi. Todella fiksu, oppii nopeasti. Uuden omistajan tulisi olla itsevarma luotsi, joka osaa ohjata koiran jännittävistä tilanteista kunnialla läpi. Rakastaa noutaa palloa ja energiaa riittää vaikka muille jakaa. Hihnassa lenkkeily onnistuu, etenkin, jos on saanut aluksi purkaa vähän pahinta energiaa pois esim. palloleikeissä. Voi lenkillä reagoida esim. ohi kulkeviin autoihin ja lenkkeilijöihin, mutta sitä saatu vähenemään jo Onnentassussa ollessa. Kiintyy nopeasti ihmisiin, kun huomaa, että voi luottaa. Syö hypoallergenic-ruokaa.

VARATTU! Velmu on 9 vuotias karjalankarhukoira, joka on asunut ulkotarhassa omakotitalossa.

Lempeä ja rauhallinen Velmu ei ole tottunut hihnassa lenkkeilyyn.

VARATTU! Demi on 7 vuotias leikattu tyttö. Demi on ollut toisen koiran kaverina, mutta viihtyy hyvin myös ainoana koirana.

Demi etsii aktiivista ja osaavaa kotia, ei sopeudu kerrostaloelämään.

VARATTU! Uki on 6 vuotias reipas keskikokoinen koira. Ukilla on ollut kissakaveri. Osittain karvaton Uki tarvitsee kylmällä ulkoiluun vaatetusta.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €