Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

Tiku on 3,5 vuotias rauhallinen ja varautunut nuoriherra. Tarvitsee kodin, joka ymmärtää antaa pojalle aikaa. Tiku ei ole sylikissa, antaa kyllä silittää, mutta ei siitä vielä erityisemmin nauti.

VARATTU! Lilli nauttii hellästä harjauksesta ja rauhallisesta rapsuttelusta. Välillä myös innostuu leikkimään. Hakusessa olisi rauhallinen koti, missä Lillin arkuus ei haittaa ja on kärsivällisyyttä tälläiselle hitaasti lämpeävälle neidille, mielellään ilman pieniä lapsia tai muita lemmikkejä.

VARATTU! Viiru on 2019 huhtikuussa syntynyt tyttökissa. Viiru pelkää lapsia ja kovia ääniä. Vielä ei ihan lämpene käden kosketukselle. On elänyt toisen kissan kanssa ja ollut sen seurassa reippaampi. Etsii aikuista kotia. Kissakaveri olisi Viirusta varmasti plussaa.

Hunajainen on noin vuoden ikäinen tyttö. Luonteeltaan leikkisä ja sosiaalinen. Hunajainen on tullut toimeen koiran kanssa, mutta vanhempi narttukissa ei tullut toimeen vauhdikkaan neidin kanssa. Nuori kissakaveri voisi toimia paremmin.  Hunajainen viihtyy myös sylissä ja kiittää tyytyväisenä hyristen saadessaan hellyyttä.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €