Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

 

Aapeli on varautunut, arviolta 5-vuotias herra, joka kaipailee rauhallista ja kärsivällistä kotia. Aapelista on hitaasti, mutta varmasti nähtävissä uteliaisuus ja persous ruualle, joka auttaa varmasti tämän pojan luottamuksen voittamisessa. Poika seurailee vastapäisten huoneiden kissojen touhuja mielenkiinnolla ja toivookin saavansa uuden kodin lisäksi kissakaverin.

VARATTU! Perttu, noin 2-vuotias kolli, rakastaa pehmeällä patjalla rötköttämistä. Poika on reipastunut todella paljon siitä arkajalasta, joka oli tullessaan ja vaikka Perttu ei vielä olekaan sylikissa, kehrääminen alkaa hyvin pian rapsuttelun myötä. Perttu etsii kotia, jossa ei ole koiria.

Ventti on arviolta 2016 syntynyt, kissapopulaatiosta keskukselle loukutettu poika. Tämä herra uskaltaa jo hieman seurailla hoitajien touhuja huoneestaan, mutta pitäytyy kyllä omissa oloissaan. Ventti kaipaa kotia, jossa saisi aikaa tutustua uuteen elämäänsä sisäkissana, ehkä myöhemmin myös sylikissana!

Mahti on kotoisin samasta paikasta kuin Ventti ja onkin kovasti samankaltainen. Mahti on arvioitu syntyneeksi 2017. Poika on varautunut ja pysytteleekin enimmäkseen piilopaikassaan, mutta ei pane pahakseen varovaista rapsuttelua korvan takaa. Mahti kaipaa rauhallista kotia, jossa annetaan aikaa totuttautua uusiin tuuliin.

Rasmus, 2011 syntynyt herra, kaipailee kotia, jossa saa olla huomion keskipiste. Pitkäkarvainen poika on aiemmin pissaillut sopimattomiin paikkoihin ja räpsinyt muita, mutta keskuksella tarpeet tehdään laatikkoon ja sähinän sijaan on kuultu kehräystä ja nähty kovin hellyydenkipeä poika. Rasmus ei juuri välitä turkinhoidostaan, jonka vuoksi aiemmin pojun turkki on ajeltu kerran-kaksi vuodessa. Rasmus etsii lapsetonta kotia, ainoana lemmikkinä. Rasmus on ollut eläinlääkärin tarkastettavana, jossa todettiin kuluneet, kehnot hampaat. Hampaiden kuntoa tulisi seurata tiiviisti ja uudelta kodilta odotetaankin sitoutumista säännöllisiin hammashoitoihin, sillä tulevaisuudessa hampaita joudutaan poistamaan.

VARATTU! Vili on rauhallinen, lempeä, 2015 syntynyt nuorimies. Vili on aiemmin elellyt veljensä kanssa, mutta joutunut veljensä alistamaksi ja höykytettäväksi, josta syystä etsiikin nyt yksin kotia, jossa saa kaiken huomion itselleen. Vili pitää rapsutuksista ja silittelystä, mutta syliin ei halua jäädä. Alkuun poika saattaa hieman aristella tuntematonta ihmistä, mutta lämpiää hyvin nopeasti, kun rapsuttelu alkaa.

 

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €